Pot met vijf miljard subsidie gaat in september weer (kort) open

27-06-2021 | Geen categorie Nieuws Projecten

De SDE-subsidie pot met vijf miljard gaat weer open van 21 september tot 30 oktober. Het zaak deze kans niet te missen en er op tijd bij te zijn. Mail naar: info@duurzaamondernemersloket.nl. Bellen kan ook tijdens kantoortijden: 0229 714 310.

Lees verder

Provinciale ‘buren’subsidie beschikbaar via Ondernemersloket

27-06-2021 | Nieuws

De provincie Noord-Holland doet een flinke duit in het zakje om bedrijventerreinen te helpen de CO2-uitstoot te verminderen. Subsidie wordt verstrekt aan samenwerkingsverbanden van minimaal drie bedrijven.

Lees verder

Goed nieuws! ECWF wordt BEplusWF  

18-06-2021 | Nieuws

Om ondernemers in West-Friesland nog beter van dienst te kunnen zijn, gaat ECWF verder als BEplusWF. De naamsverandering gaat in per juli. Dan gaat ook onze nieuwe site in de lucht: www.bepluswf.nl.

Lees verder

Plantenkwekerij Gitzels nog groener met zonnestroom

22-02-2021 | Nieuws Projecten

De broers Gitzels zijn inmiddels de derde generatie in de groenten en bloemen, gevestigd in Westwoud. Ze investeerden in zonnepanelen onderbegeleiding van de ECWF. "We hadden best meer gewild."

Lees verder

Hoorn80 Energiepositief voorbeeld voor Rijksdienst

14-02-2021 | Geen categorie Nieuws

"Met de verduurzaming van Hoorn80 leggen we de prioriteit bij collectieve initiatieven", dat zegt Gerard Fit van ECWF in interview met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO) over Hoorn80 Energiepositief.

Lees verder

UPDATE: collectieve inkoop zonnepanelen gaat door!

06-02-2021 | Hoorn Energiepositief Nieuws Projecten

Ondernemers op De Oude Veiling, Westfrisia en Hoorn80 kunnen veel geld besparen met een collectieve inkoopactie van zonnepanelen. Daarmee ondersteunt u de ambitie om de Hoornse bedrijventerreinen energiepositief te maken. En dat scheelt u veel geld!

Lees verder