Prettige feestdagen en veel (duurzame) energie in het nieuwe jaar.

We kijken terug op een bewogen jaar. Met elkaar slaagden slaagden we erin door te werken aan het verduurzamen van het bedrijfsleven. En daar gaan we volgend jaar met nog meer energie mee door.

Kerst 2020

Voor nu wensen wij u alvast warme feestdagen!

De ECWF is  er van en vóór de West-Friese bedrijven (vooral het MKB). Voor het verduurzamen van het bedrijfsleven is ECWF de uitvoerder van het georganiseerde bedrijfsleven in West-Friesland. Dat doen we samen met EPA, onze partner in de regio Alkmaar. Want samen kunnen we meer dan alleen. De energiecombinatie kiest bij de dienstverlening voor partners/leveranciers uit de regio die aantoonbaar op hun vakgebied hun sporen hebben verdiend.

Sint out, kerst in: 16 plekken om je kerstboom te kopen - Tilburg.com