Dankzij ons partnerschap met Aenergie, gespecialiseerd in de inkoop van energie, bent u verzekerd van de scherpste tarieven die de markt biedt. Met dit partnerschap kunnen we waarborgen dat de ECWF - in de zeer gecompliceerde markt van energie inkoop -  steeds de beste keuze voor u maakt.

Voor de levering van de adviesdiensten wordt samengewerkt met gespecialiseerde regionale partners. Deze vooraanstaande West-Friese ondernemingen hebben allemaal hun sporen verdiend in de ontwikkeling, het ontwerpen, installeren en onderhouden van energiebesparende technieken en systemen.

Bij de ondersteuning van de bedrijven die deelnemen aan het platform Milieubarometer werkt de ECWF samen met de Stichting Stimular. Deze stichting verspreidt kennis over Duurzaam Ondernemen en ontwikkelt praktische instrumenten voor het midden- en kleinbedrijf en organisaties die daarmee vergelijkbaar zijn. Zij doen dit zonder winstoogmerk.

Stichting Stimular beheert ook de website www.duurzaammkb.nl. Deze website geeft de meest complete en gerichte informatie over energiebesparingsmogelijkheden. Op deze website kunt u zien dat Duurzaam Ondernemen loont! Het bespaart kosten en verbetert uw concurrentiekracht. Doe ook uw voordeel met de ruim 500 besparingstips en 165 wegwijzer-items op deze website. 

Interesse in een ECWF-lidmaatschap? Klik op onderstaande knop en vul het contactformulier in.