Onze partners

BAM Bouw en Techniek

Core Business
BAM Techniek – Regio Noordwest, locatie Hoorn is een regionale vestiging met 160 vaste medewerkers en ontwerpt, adviseert, realiseert, onderhoudt en beheert elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten in de utiliteitsbouw en industrie.

BAM Techniek en de Energie-Coöperatie West Friesland
BAM Techniek heeft de afgelopen jaren duurzaam ondernemen en duurzame energie hoog op de agenda staan. Onze regionale klanten ondersteunen we in het duurzaam ondernemen en het maken van de juiste keuzes.

Onze motivatie / visie
BAM Techniek acteert regionaal een duurzaam, met de kracht van een internationaal bedrijf. Dit uit zich in langdurige relaties met onze klanten waarbij service, kwaliteit en pro actieve ondersteunen net zo vanzelfsprekend zijn als een goed advies.

Een voorbeeld project
BAM Techniek – Regio Noordwest heeft onlangs de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in het Kantoor van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier te Heerhugowaard gerealiseerd. Het gehele gebouw is optimaal duurzaam uitgevoerd en kent daarom een energie label van A++. Een uniek gebouw vol duurzame maatregelen. In de grote hal kunt u via een narrowcasting systeem de energiestromen van het gebouw op eenvoudige wijze terug zien.

Contactpersoon:
De heer Peterson
Bezoekadres:
Factorij 16, Hoorn
Postadres:
Postbus 564, 1620 AN Hoorn
BAM techniek